Chocolat au "macaron" by PH

2011-11-12

sponsored links


Tehát akkor a roncsmacaronok további hasznosítási tippjei, a fõinspirátor ismét a cukrászzseni, avagy a cukrászat Picassója, Pierre Hermé. Kép: itt. (Kötelezõ megtekinteni! - nem vicc:)

Az én kis csokis förmedvényeim külcsín tekintetében persze köszönõviszonyban sem lehetnek a mester alkotásaival, a narancslével beoltott csokimázat sikerült magamhoz képest is nagyon elrontani. De az ízek!

Alul egy réteg diab fehércsoki ganache, mascarponés, bazsalikomos narancscurddel turbózva, rajt egy réteg étcsokiganache, egy kávés-csokis macaronkúp és az R&F (rondaésfinom) ropogós narancsos ...

Folytats a blogon ... anempiskota.blogspot.com/2011/11/choc...

sponsored links

Keres?s